Welkom bij
VSO De Keyzer

Wij zien de mogelijkheden

De Keyzer is een school voor speciaal onderwijs. Er zijn twee afdelingen: Speciaal Onderwijs (SO) voor kinderen van 4 tot 12 jaar en Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) voor jongeren van 12 tot 18 jaar.

Op onze school werkt een enthousiast team van professionals met hart voor onze leerlingen. Samen zorgen we voor een veilige omgeving, omdat we ervan overtuigd zijn dat een veilige omgeving de basis is om tot ontwikkeling te komen.

Lees meer

Onderdeel van Biezonderwijs

Biezonderwijs telt 9 scholen voor leerlingen van 4 tot 20 jaar. Zo’n 600 collega’s zetten zich op onze scholen in voor onderwijs en begeleiding van meer dan 2000 leerlingen.

Onze scholen hebben allemaal een speciaal karakter. Zo kennen we speciaal basisonderwijs (sbo), speciaal onderwijs (so), voortgezet speciaal onderwijs (vso) en praktijkonderwijs. We hebben ook een expertisecentrum De Kracht. Dit centrum ondersteunt onderwijspersoneel en leerlingen met behulp van trainingen, coaching, begeleiding en advies. Ook doen zij onderzoek en diagnostiek voor kinderen met leer- en ontwikkelingsproblemen.

ESF en REACT-EU

De Keyzer krijgt in de nieuwe subsidieperiode uit het Europees Sociaal Fonds Plus (ESF+ 2021-2027) een financiële bijdrage. Het Europees Sociaal Fonds is een Europees instrument om werkgelegenheid te ondersteunen, mensen aan (beter) werk te helpen en te zorgen voor eerlijkere arbeidskansen voor EU-burgers. Het fonds ondersteunt structurele verbeteringen ten aanzien van werkgelegenheid, onderwijs en sociale ontwikkeling en beleid gericht op ontwikkeling van arbeidsmarktvaardigheden. De huidige inzet van het fonds, in vergelijking met de vorige periode, is herstel van Europese samenlevingen en economieën na de impact van het coronavirus.

Docent Spaans bij VSO De Keyzer

Wil jij dagelijks het verschil maken voor onze leerlingen bij wie het leren niet vanzelf gaat? Ben jij een echte teamspeler, iemand die s …

16 - 20 uur

Goirle

Bekijk Vacature

Respect voor ieder individu

Op onze scholen hebben we aandacht voor elkaar en wordt ieder kind gezien. Bij ons is iedereen waardevol.