Vacatures

Actuele vacatures:

Onderwijsassistent Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) – Biezonderwijs

Docent Duits

Gedragswetenschapper

Docent Nederlands

Docent beeldende vorming en CKV

Docent/leerkracht bij Biezonderwijs

 

Biezondere schoolleider gezocht

adjunct directeur (A13) bij De Keyzer in Goirle

 

De Keyzer is één van de 9 Biezonderwijsscholen en is gevestigd in Goirle. Onze afdeling voor Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO)is DÉ werkplek voor de schoolleider die het verschil wil maken voor collega’s en leerlingen. Onze medewerkers geven, naast uitstekend onderwijs in kleine klassen, ook persoonlijke begeleiding, structuur, veiligheid en vertrouwen aan  leerlingen. De leerlingen zijn basis-kader-mavo-havo en vwo-leerlingen, bij wie leren en opgroeien niet vanzelf gaat. Door onze werkwijze in een kleine rustige school en in een oase van groen leren zij weer leren en leven met plezier en krijgen zijvertrouwen in hun eigen talenten.

Wil je meer weten over het verschil tussen werken in het regulier of specialistisch onderwijs of vrijblijvend kennismaken met De Keyzer en Biezonderwijs? Mail of bel gerust, wij vertellen je graag meer. Zie de website van Biezonderwijs voor meer informatie over de vacature van adjunct-directeur en over Biezonderwijs.

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken op SG De Keyzer VSO? Onze collega’s Patrick en Angelique laten je hun werkdag zien!

SG De Keyzer is onderdeel van Biezonderwijs. We zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die van betekenis willen zijn, die bij willen dragen aan een betere wereld. Werken bij Biezonderwijs betekent dat je écht verschil kunt maken voor jongeren die extra ondersteuning nodig hebben om goed te kunnen leren en ontwikkelen.

Heb jij een groot hart voor onze doelgroep? Dan komen we graag met jou in contact! Bekijk onze actuele vacatures op de site van Biezonderwijs. Schrijf je in voor ons vacaturealert. We sturen je dan een e-mail zodra er een nieuwe vacature geplaatst wordt.

Volg Biezonderwijs op social media: FacebookTwitter en Instagram, blijf op de hoogte van het reilen en zeilen binnen de scholen, waaronder ook SG De Keyzer VSO.