Schoolvoetbaltoernooi

Schoolvoetbaltoernooi 

Op donderdag 19 april 2018 hebben we als school meegedaan aan het VSO Koraalgroep Schoolvoetbaltoernooi 2018. Alhoewel De Keyzer niet bij stichting Koraalgroep hoort worden we al een aantal jaren uitgenodigd om deel te nemen aan dit toernooi in Bavel. Dit jaar deden we mee met twee teams: een VSO-onderbouwteam en een VSO-bovenbouwteam.

Het onderbouwteam werd dit jaar begeleid door meneer Van Gompel en meneer Kleijberg. Er is gewonnen, gelijk gespeeld en verloren. Uiteindelijk zijn we met de onderbouw 6e geworden.

Mevrouw Janssen en meneer Van Oene hadden het bovenbouwteam onder hun hoede. Dit was een zeer sociaal team waar zeer sportief gespeeld is. De meeste wedstrijden zijn gewonnen, waarvan ook een paar met grote cijfers. Er zijn drie leerlingen geweest die om en om hebben gekeept. Helaas was er één team dat onverslaanbaar was, waardoor we tweede zijn geworden met de bovenbouw. Een topprestatie!

Het weer zat mee, al was het soms wel te warm waardoor voldoende drinken noodzakelijk was. Het was weer een topdag en we hopen dat we volgend jaar weer uitgenodigd worden en weer twee teams mee kunnen nemen naar Bavel om deze resultaten minimaal te evenaren.